image about_us

О"Отнема повече от 20 години да изградиш добра репутация и точно 5 минути, за да я съсипеш."

Уорън Бъфет

    Водени от тази максима, ние - екипът на САРК Дизайн и Инженеринг ООД, съзнателно работим, за да градим име на стабилна, отговорна и клиентски ориентирана фирма.

Как постигаме това?

    Индивидуалният продукт изисква индивидуален подход. Всеки нов проект е предизвикателство за нас. Обемен стикер - на пръв поглед елементарен продукт. Но, за да получите качествено изделие, ние се фокусираме върху вашите конкретни изисквания и специфични приложения.
   
 Какво още е необходимо?

 - Професионализъм на всеки етап на процеса - от поемане на поръчката през нейното изпълнение до опаковането
- Техническа и технологична компетентност, опресняване на информацията за предлаганите на пазара нови печатни, инженерни и софтуерни    продукти, които са част от процеса на производство на обемните стикери

- Избор на качествени материали - компоненти на продукта обемен стикер
- Финален критичен поглед към крайния резултат преди експедиция
- Не на последно място повече от 15 годишен практически опит, натрупан само и единствено за производство на обемни стикери и продукти, при които основен носител на посланието е отново обемният стикер.

    Прилагайки ежедневно тази комбинация от подход, компетентност и усилия се надяваме никога да не преживеем онези 5 минути, които биха обезсмислили желанието да работим с вас и за вас, нашите клиенти.Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline