image about_us

О"Отнема повече от 20 години да изградиш добра репутация и точно 5 минути, за да я съсипеш."

Уорън Бъфет

    Водени от тази максима, ние - екипът на САРК Дизайн и Инженеринг ООД, съзнателно работим, за да градим име на стабилна, отговорна и клиентски ориентирана фирма.

Как постигаме това?

    Индивидуалният продукт изисква индивидуален подход. Всеки нов проект е предизвикателство за нас. Обемен стикер - на пръв поглед елементарен продукт. Но, за да получите качествено изделие, ние се фокусираме върху вашите конкретни изисквания и специфични приложения.
   
 Какво още е необходимо?

 - Професионализъм на всеки етап на процеса - от поемане на поръчката през нейното изпълнение до опаковането
- Техническа и технологична компетентност, опресняване на информацията за предлаганите на пазара нови печатни, инженерни и софтуерни    продукти, които са част от процеса на производство на обемните стикери

- Избор на качествени материали - компоненти на продукта обемен стикер
- Финален критичен поглед към крайния резултат преди експедиция
- Не на последно място повече от 15 годишен практически опит, натрупан само и единствено за производство на обемни стикери и продукти, при които основен носител на посланието е отново обемният стикер.

    Прилагайки ежедневно тази комбинация от подход, компетентност и усилия се надяваме никога да не преживеем онези 5 минути, които биха обезсмислили желанието да работим с вас и за вас, нашите клиенти.Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white