Дългосрочно партньорство

    Има клиенти, предимно производители, които брандират изделията си с различни по форма, дизайн и размери обемни стикери. Поръчките са количествено по-обемни  и повтарящи се с определена периодичност. При такъв тип клиенти, с които сме изградили дългосрочни партньорски взаимоотношения, етапите на производство се редуцират, времето за реакция се скъсява, а ценовите условия отчитат повторяемостта и перспективността в съвместната работа.
    Всеки клиент с идея за дългосрочно използване на обемни стикери като елемент, който придава завършена визия на произвежданите от него апарати,оборудване, уреди или изделия, може да се обърне към нас, за да :
- дискутираме конкретното приложение и изискванията, произтичащи от него
- потърсим нестандартно решение за възникнал проблем
- оферираме приемливи и за двете страни ценови нива и условия за работа
    Като израз на нашата коректност, ще получите решение, което ви спестява време, усилия и средства. За нас остава отговорността да покажем и ви убедим в продължение на нашето дългосрочно партньорство, че това, което създаваме – го правим най-добре.  

 Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white