Дългосрочно партньорство

    Има клиенти, предимно производители, които брандират изделията си с различни по форма, дизайн и размери обемни стикери. Поръчките са количествено по-обемни  и повтарящи се с определена периодичност. При такъв тип клиенти, с които сме изградили дългосрочни партньорски взаимоотношения, етапите на производство се редуцират, времето за реакция се скъсява, а ценовите условия отчитат повторяемостта и перспективността в съвместната работа.
    Всеки клиент с идея за дългосрочно използване на обемни стикери като елемент, който придава завършена визия на произвежданите от него апарати,оборудване, уреди или изделия, може да се обърне към нас, за да :
- дискутираме конкретното приложение и изискванията, произтичащи от него
- потърсим нестандартно решение за възникнал проблем
- оферираме приемливи и за двете страни ценови нива и условия за работа
    Като израз на нашата коректност, ще получите решение, което ви спестява време, усилия и средства. За нас остава отговорността да покажем и ви убедим в продължение на нашето дългосрочно партньорство, че това, което създаваме – го правим най-добре.  

 Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline