Предимства на обемния стикер

 доминг стикери crystal plast logo

 

"Цената е това, което плащаш, стойността е това, което получаваш."  / Уорън Бъфет /   

                                                                                      
    Всеки, който се занимава с изработката или е използвал в практиката си обемни стикери, наричани още триизмерни, 3D, лого-капки, логотопи, еластични, пластични, силиконови, доминг стикери знае какви предимства притежават те :
 - придават обем и атрактивност на изображението
 - предпазват от надраскване
 - водоусточиви са
 - UV устойчиви / не винаги, зависи от използвания материал за покритието/
 - устойчиви на агресивни материали / основи, соли, масла, бактерии и др. химически агенти/

    Всичко това са вече добре известни факти. Немалка заслуга за това има нашата фирма, която преди повече от 15 години се фокусира само и единствено върху този продукт - ОБЕМЕН СТИКЕР - и направи така, че да бъде достъпен, както в големи компании, брандиращи своите изделия, така и в малки ателиета, разнообразяващи гамата на предлаганите от тях продукти.

    доминг стикери схемаКакви са предимствата на изработваните от нас обемни стикери и защо имаше нужда самите те да имат собствен бранд?

Обемните стикери, които получавате от нас са изработени с внимание и взискателен подбор към всеки компонент:

Да започнем с покритието:
- двукомпонентен прозрачен полиуретан, предназначен за професионална изработка на обемни стикери. За разлика от всички други материали, като епоксидни, полиестерни и др.смоли, използвани за същата цел - обемно покритие на печатно изображение, полиуретанът, който използваме с течение на времето не пожълтява, еластичен е, възвръща формата си, което означава, че не се чупи и надрасква .
- произведен е от един от световните лидери в областта. В търсене на най-качествен материал за изработка на обемни стикери и след известен период на проба-грешка, сме подбрали точно този полиуретанов полимер, с най-широк диапазон на качествени характеристики и най-много области на приложение.
- предназначен за вътрешна и външна употреба, поради изключителната си UV устойчивост
- не съдържа фталати,   
- покрива изискванията на следните Европейски Директиви и стандарти: RoHS 2011/65/EU, REACH 1907/2006/EC, ELV 2000/53/EC, CE 88/378/EEC, EN 71-3, UL 94 HB 40, JIG-101 ED 2.0

Печатът на изображението:
    С развитието на печатните технологии и медиите за печат, нарастват и възможностите за представяне на изображенията по най-добрия и въздействащ начин. Дали ще се ползва древната, но вечна ситопечатна техника или съвременните дигитално управляемии печатни процеси - изборът се определя от проекта, който трябва да превърнем в обемен стикер, от детайлите,на които искаме да наблегнем, от информацията, която трябва да носи стикера и не на последно място от тиража. При необходимост, се използва съчетаване на печатни техники за постигане на ефектна визия. При всички случаи, имената на фирмите-производители на оборудване и материали за печатните процеси, които ползваме говорят сами за качеството, което търсим и на което държим много - SEFAR, Kisel i Wolf, Sericol Fuji, Pantone, ATMA, Epson, HP, EIZO, Summa, 3M…..

Медия/Печатния носител:
    Изборът е голям и се определя от вида на печатния процес, от повърхността, на която ще се  апликира обемния стикер, от изискванията на клиента, от тиража. В зависимост от конкретната медия, която ще се използва, температурния диапазон, на който гарантирано издържат нашите обемни стикери е от -40° С до +60°  С.  Минималната температура, при която трябва да се апликират е +15° С. За специфични изисквания към температурнquality stampата издържливост на обемните стикери се обърнете към екипа на САРК.
Адхезив:
   Важен компонент, изборът на който до голяма степен е предопределен от медията. Според вида на приложението и повърхността на изделието, което ще бъде носител на обемния стикер, може да се направи избор между медия с оптимален лепилен слой и такава със засилен лепилен слой. Обикновено, изискването за по-голяма сила на залепване се поставя, когато формата на изделието за брандиране има някакъв радиус на заобляне. Иновативното решение, което ние ще Ви предложим е Извит обемен стикер. Така, за доброто прилепване ”работи” не само лепилният слой, а и дъгообразната форма на обемния стикер, който ”копира”  извивката на изделието.

    От всичко казано дотук, става ясно, че произведените от САРК Дизайн и Инженеринг ООД обемни стикери са продукт на качествен подбор на влаганите материали, прецизност в изработката и клиентски ориентиран подход при изпълнението на Вашите проекти.

   И за да потвърдим правотата в думите на Бащата на рекламата – Дейвид Огилви че :  „ По своята същност всяка марка е продукт, но не всеки продукт е марка”, нашият качествен продукт - Обемeн стикер – вече повече от 13 години има собствена марка – Crystal Plast® – регистрирана в Патентното ведомство на Р България под номер 44123/26.02.2003 г.

3M
MARABU
ATMA
SEFAR
SERICOL
KIWO
PANTONE
EPSON
EIZO
HP
SUMMA
ORAFOL
X-RITE
Ghent Workgroup


Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white