доминг

Прозрачен доминг

    Клиентите са различни, различни са и техните потребности. Отчитайки факта, че за част от нашите потребители количество и от 100 бр.обемни стикери звучат внушително, преди 10-ина години, предложихме комплекта за изработка на обемни стикери FS 050 – лесен и удобен начин да се направят малък брой, различни по размер и дизайн стикери или просто мостри. Макар инвестицията да е малка, изработката на обемни стикери все пак изисква спазването на определени условия и подходяща среда. Затова, решихме да обособим част от дейността ни като Прозрачен доминг.

    Като продукт - прозрачният доминг представлява прозрачно обемно покритие с лепилен слой от долната страна. Повече за него може да намерите в раздел Продукти / Прозрачни обемни стикери.

   Друга възможност на прозрачния доминг е извършването на услугата – полагане на прозрачно обемно покритие на получени от клиента готови разпечатки. Този вариант е подходящ за печатници и по-големи рекламни студиа. Услугата се предлага след предварителна консултация за изискванията, на които да отговарят напечатаните формати и след тестове, направени в наши условия.Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white