доминг

Прозрачен доминг

    Клиентите са различни, различни са и техните потребности. Отчитайки факта, че за част от нашите потребители количество и от 100 бр.обемни стикери звучат внушително, преди 10-ина години, предложихме комплекта за изработка на обемни стикери FS 050 – лесен и удобен начин да се направят малък брой, различни по размер и дизайн стикери или просто мостри. Макар инвестицията да е малка, изработката на обемни стикери все пак изисква спазването на определени условия и подходяща среда. Затова, решихме да обособим част от дейността ни като Прозрачен доминг.

    Като продукт - прозрачният доминг представлява прозрачно обемно покритие с лепилен слой от долната страна. Повече за него може да намерите в раздел Продукти / Прозрачни обемни стикери.

   Друга възможност на прозрачния доминг е извършването на услугата – полагане на прозрачно обемно покритие на получени от клиента готови разпечатки. Този вариант е подходящ за печатници и по-големи рекламни студиа. Услугата се предлага след предварителна консултация за изискванията, на които да отговарят напечатаните формати и след тестове, направени в наши условия.Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline