обемни магнитни стикери 1

Общи условия на работа

    1.След като сте се запознали с продуктовата гама, която САРК Дизайн и Инженеринг ООД Ви предлага, можете да направите конкретно запитване от страницата на всеки продукт или да преминете директно към поръчка, като попълнете формата от началната страница. Поръчка можете да направите също по електронна поща или телефон.
terms conditions    2.Когато е необходимо изготвянето на оферта е необходимо да определите коректно размер, форма, цветност, количество, печатна подложка. Желателно е да посочите върху какво и при какви условия ще се апликира обемният стикер, както и регулярност на поръчката. Добре би било да прикачите готов файл. Това ще позволи изготвянето на индивидуална и коректна оферта съдържаща ценова информация, срок на изпълнение, условие на плащане, начин на доставка. Всяка поръчка, която приемаме е строго индивидуална, затова и подходът при ценообразуването е такъв. Двата параметъра, с най-голяма тежест при формиране на цената са размерът и количеството. Така, че бихте могли да упражнявате контрол върху цената, променяйки тези два елемента.
    3. След приемане на предложената оферта ще получите визуализация на Вашия проекта в .pdf или указания за евентуални корекции. Следва потвърждение на поръчката с изпращане на Проформа-фактура.
    4. Плащането е авансово за цялата поръчка. Причините за това условие са следните:
    -  обемните стикери или който и да е от съпътстващите продукти с обемен стикер са специфичен индивидуален продукт, който се изработва само по поръчка.
    - в процеса на взаимодейсвие имате възможност да поръчате конкретна мостра или да получите достатъчно количество мостри на изработвани от нас обемни стикери с различни форми, размери, цветови комбинации, които да тествате според приложението и условията, при които ще се ползват. Така бихте могли сами да се убедите в качеството им и сами да прецените дали са подходящи за вашия проект или не.
    5.Срокът за изработка започва да тече от първия работен ден, следващ датата на извършеното плащане.
    6. Ако в рамките на 3 работни дни от получаване на готовите продукти, не бъде констатирано несъответствие от предварително зададените параметри по конкретната поръчка се счита, че тя е приета без право на рекламация.Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline