image FS050 Doming kid
FS050 doming kid1
Първоначален комплект FS 050.
FS050 doming kid2
Лесен и бърз начин за изработка на обемни стикери.

pdf_ico Указания за работа

pdf_ico Цени

FS Demo video Видео клип

Комплект FS 050

Комплектът за изработка на обемни стикери FS 050 е подходящ за ползване, когато се налага изпълнение на малки тиражи еднакви по размер или съвместяване на различни по форма и големина единични бройки обемни стикери.

    Разполагането ”под ръка” с такъв комплект е удобно и когато е необходимо да се изработи мостра за предварителна оценка от клиента. Съществено предимство на предлаганата от САРК ръчна система за изработка на обемни стикери е това, че не се изисква предварително дозиране и смесване на двата компонента, изчакване за дегазиране на получената смес  и почистване с разтворители след приключване на работа. С комплекта FS 050, процесът на изработка е чист и лесен за изпълнение, а резултатът -  привличащи окото обемни стикери.

 Бюлетин

Абонирайте се за да получавате информация относно нови продукти и услуги, предлагани от нашия сайт.

   

   

Относно

Всички показани в сайта обемни стикери са произведени от САРК Дизайн и Инженеринг ООД.

Използваните търговски марки са притежание на съответните им собственици.

Копирането на текст или снимка от сайта нарушава авторските права на САРК Дизайн и Инженеринг ООД. Всеки нарушител попада под санкциите на Закона за авторското право и сродните му права.

copyscape seal white

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline